Sposób przygotowania

Pieczemy biszkopt (przepis znajduje się w mojej księdze)
Duży \"Kubuś\" zagotowujemy z margaryną. Wymieszane budynie z małym\"Kubusiem\" wlewamy do gotującego się Kubusia z margaryną. Masę wylewamy GORĄCĄ na biszkopt.

Kremówkę ubijamy z 2 łyżkami cukru pudru i z galaretka cytrynową rozpuszczoną w 3/4 szklanki wody. Śmietanę wylewamy na schłodzoną masę kubusiową, a na górę galaretki truskawkowe.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    szkoda że niema zdjęcia, ale musi byc super
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    nie wiedziałam że w taki sposób można sok wykorzystać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    tez takie robie jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !