Sposób przygotowania

Schab myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Rozbijamy i doprawiamy przyprawami Prymat ;) Następnie mieszamy farsz: chrzan, ser, śmietanę i orzechy. Doprawiamy jajkiem i przyprawami. Plastry smarujemy farszem. Mięso zwijamy i panierujemy w 3 jajkach i bułce tartej. Paluchy smażymy, obracając aby sie zarumieniły z każdej strony.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawy przepis :) Wart wypróbowania.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !