Sposób przygotowania

Pigwę trzeba zebrać jak tylko trochę przemarznie. Dokładnie ją umyć ale nie obierać ze skórki. Pozbyć się gniazdek nasiennych i przełożyć do słoiczka. Całość zasypać cukrem tak aby pigwa była przykryta. Ja przechowuję ją w lodówce i nic się z nią nie dzieje.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    nie zaprawiałam jej nigdy
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyśmienite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny dodatek do herbaty
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super zdrowe przetwory!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ja mam pigwowca i cenię sobię smak tych owoców

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !