Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot jabłkowo-miętowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 1 kg
woda 1,5 l
cukier
herbata miętowa 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot jabłkowo-miętowy

Jabłka obieramy, kroimy na ćwiartki i gotujemy. Słodzimy. Dodajemy torebkę herbaty miętowej (mogą być też świeże liście mięty) i zaparzamy. Studzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 11.03.2011 20:27
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak