Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente wg przepisu na opakowaniu. Na patelni rozmrażamy szpinak, dodajemy wegetę i czosnek, a na koniec dodajemy serki topione i mieszamy tak długo, aż serki sie rozpuszczą. Natępnie mieszamy makaron ze szpinakiem i wykłądamy do naczynia żaroodpornego. Posypujemy startym żółtym serem i wkładamy do nagrzanego do ok. 180 stopni C piekarnika na ok. 20-30 minut i zapiekamy. Podajemy zaraz po przyrządzeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    uwielbiam takie zapiekanki
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię szpinak muszę spróbować ten zestaw
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    faktycznie super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !