Sposób przygotowania

Cebulę należy przesmażyć z pokrojona kiełbasą. Dodajemy mieszankę warzywną i smażymy tak długo, aż wszystko zmięknie. Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem i wykładamy je jednym ciastem francuskim. Do środka nakładamy usmażony farsz, wszystko posypujemy startym serem i zakrywamy ciastem francuskim. Smarujemy żółtkiem zmieszanym z kroplą mleka. Piec tak długo, aż ciasto się zrumieni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    z ciastem francuskim może byś smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo interesujący pomysł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !