Sposób przygotowania

Jabłka obrać ze skórki a następnie pokroić je w kosteczkę. Dodać do nich cukier do smaku oraz 1- 2 łyżeczki cynamonu i całość chwilkę poddusić na ogniu. Tak aby się jabłka nie rozgotowały. Rozmrozić ciasto francuskie następnie dowolnie kroić i na każdym kawałku układać masę z jabłek. Sklejać boki i upiec w piekarniku. Przed podaniem posypać cukrem pudrem. Najlepiej smakują na drugi dzień.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pięknie wyglądają te Twoje ciasteczka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !