Sposób przygotowania

Kapuste gotujemy, zeby liscie nam ladnie odeszly. W misce meiszamy mieso z ugotowanym ryzem i przyprawami. Farsz wkladamy w liscie kapusty, powstale golobki ukladamy na rozgrzanym oleju w garnku, zalewamy woda i gaotujemy. Dodajemy przecier pomidorowy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię gołąbki z włoskiej kapusty.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja z włoską nigdy nie jadłem gołąbków, ale dzięki temu przepisowi niedługo to się zmieni. :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    musze wypróbowac takie z włoską kapustą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    pycha,robiłam kiedyś z kapustą włoską są przepyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    zjadłabym gołąbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiammmm!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !