Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś w galarecie

4.0
(21)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś w galarecie

Kawałki łososia gotujemy z warzywami. Następnie łososia układamy w naczyniu , dodajemy kwałaki marchewki i zalewamy roztworem przyrządzonym z żelatyny. Jak ostygnie wstawiamy do lodówki i czekamy, aż galaretka stężeje.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kopiko1983 21.11.2011 17:00
Bardzo ciekawe jedzonko!
dianix 13.11.2011 12:14
oj dawno, dawno nie jadlam.
kotlet 09.11.2011 23:20
ale apetycznie wygląda :)
iknkirke 05.10.2011 10:46
super
gusia1000 10.10.2010 19:46
Super jedzenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak