Sposób przygotowania

ciasto:
3 dag drożdzy
łyżeczka soli
2 łyzki oleju
szklanka zimnego mleka
3 szklanki maki
szczypta cukru

drożdze mieszamy z cukrem, jak sa płynne dodajemy sol i olej, nastepnie mleko i wyrabiamy z mąka ciasto. Blaszke smarujemy lekko margaryna i ukladamy ciasto, smarujemyje rozmieszanym koncentratem z ketchupem w stosunku 1:1, następnie ukladamy przesmażone z cebulką i doprawione pieprzem i solą pieczarki, na to plasterki szynki, a na to plasterki sera, pieczemy ok 20 minut, polewamy ketchupem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Nie ma, jak to domowa pizza :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wygląda niezwykle apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !