Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biodrówka 80 dag
cebula
maka 1 łyżka
woda
pieczarki 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z pieczarkami

Mięso pokroić w kostkę i udusić razem z cebulą do miękkości. Podlać wodą, dodać uduszone pod przykryciem pieczarki i wymieszać. W szklance zimnej wody rozpuścić łyżkę mąki i dodać do reszty. Doprawić przyprawą do gulaszu. Chwile razem poddusić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata22 23.11.2011 20:16
fajne
iknkirke 04.10.2011 17:40
pycha
adam1f 26.09.2011 02:23
pycha
magical66 20.05.2011 23:40
pyszności
Aleksandra45 16.02.2011 09:43
robię podobny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak