Sposób przygotowania

Zagotować 3 l wody z dodatkiem oleju i soli. Grzyby zalac wodą i gotować 10 min. Podgotowane grzyby przecedzić, wywar grzybowy wygotować prawie do konca, dodać do niego śmietanę i gotować do zagęstnienia. Dodać pozostałe składniki i zagotować. Doprawić do smaku. Ugotować makaron.
Sos podawac oddzielnie

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    może być
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    może być
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    może być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smaczny sos :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !