Sposób przygotowania

Mąkę wsypać na stolnicę, dodać masło i siekać nożem do momentu połączenia masła z mąką.Dodać pozostałe składniki, zagnieść ciasto i odstawić do lodówki na 30 min.Tak przygotowanie ciasto rozwałkować i przełożyć do wysmarowanej masłem formy.Piec ok 25-30 min w temp. 180 stopni.

Śmietanę ubić na sztywno.Dodać serek mascarpone, cukier oraz cukier waniliowy.Wszystko dokładnie połączyć.Wyłożyć na gotowe i ostudzone kruche ciasto.
Owoce odsączyć z syropu.Pokroić w kostkę.Wyłożyć na krem.
Odstawić do lodówki na 1 godzinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś wspaniałego taka tarta :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wygląda rewelacyjnie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    mniam pyszność
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ,pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ta tarta wygląda wprost genialnie! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !