Sposób przygotowania

Z mleka, mąki ziemniaczanej, mąki tortowej, cukru waniliowego ugotować budyń. Masło z cukrem pudrem miksujemy i dodajemy stopniowo budyń, na koniec dodajemy sok z cytryny.

Kremem można przełożyć ciasto Karpatka, biszkopty.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam karpatke
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Też lubię karpatkę tylko do kremu daję jeszcze żółtka - pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    krem pycha uwielbiam karpatkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !