Sposób przygotowania

Przez całą długość schabu zrobić otwór, do którego włożyć śliwki. Do woreczka włożyć mięso,wsypać przyprawy do schabu i delikatnie rozprowadzić. Wlać 50ml zimnej wody zamknąć woreczek za pomocą zapinki. Woreczek ułożyć w naczyniu żaroodpornym i włożyć do piekarnika rozgrzanego do temp.180stopni. Piec przez około 1,5 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gośka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    oooch na pewno pyszne!;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !