Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z włoskiej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
sól, pieprz
cebula 1 sztuka
kapusta włoska 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z włoskiej kapusty

Wszystko pokroić, marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Przyprawić, polać oliwą z oliwek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 01.05.2011 09:11
super
plocia 01.03.2011 09:38
robię bez cebulki
gosia47-47 17.10.2010 11:34
uwielbiam
Jolanta40 16.10.2010 08:40
dobry dodatek do mielonego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak