Sposób przygotowania

Grzyby umyć namoczyć i ugotować .Włoszczyznę obrać, opłukać zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę posiekać,zalać wrzątkiem i ugotować razem z włoszczyzną. Grzyby odcedzić posiekać i razem z wywarem dodać do włoszczyzny. Mąkę połączyć ze śmietaną
I niewielką ilością gorącego wywaru zagęścić zupę. Do smaku dodać sól,pieprz i zagotować. Podawać z makaronem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    uwielbiam zupy grzybowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !