Sposób przygotowania

Truskawki odszypułkować i opłukać. Po osuszeniu zmiksować z cukrem i sokiem z cytryny. Tak przygotowaną masę przelać do miski lub plastikowego pojemnika i zamrozić. Po całkowitym zamrożeniu ponownie zmiksować, przekładać do pucharków i od razu podawać. Można udekorować bitą śmietaną i świeżymi truskawkami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    można posiorbać
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    zrobię w lecie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczny i zdrowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super na lato
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    szkoda że już nie ma truskawek :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !