Sposób przygotowania

Składniki marynaty:Sól, pieprz, goździki, ocet balsamiczny, miód czosnek, cebula oliwa z oliwek papryka słodka, wino czerwone. Składniki marynaty mieszamy razem. Mięso kroimy w plastry lekko rozbijamy marynujemy przez 24godz do 72godz Zamarynowane mięso smażymy przez 5min z każdej strony dodajemy cebulę pokrojoną w pióra doprawiamy solą pieprzem i tymiankiem dusimy prze 10 min podlewamy winem wyciągamy mięso redukujemy sos tak aby zgęstniała można dodać pozostałą marynatę

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zapowiada się apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nazwa fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !