Sposób przygotowania

DO MIĘSA DODAJEMY 1 JAJKO, DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM. PORA I PAPRYKĘ KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ, CZOSNEK OBIERAMY I SIEKAMY. PRZYGOTOWANE SKŁADNIKI DODAJEMY DO MIĘSA I MIESZAMY. 1 JAJKO ROZTRZEPUJEMY WIDELCEM. Z MASY MIĘSNEJ FORMUJEMY KOTLETY. OBTACZAMY JE KOLEJNO W MĄCE, JAJKU I BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA OLEJU Z OBU STRON.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha :P)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie mielone jest dobre...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to mi smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię takie nadziewane kotlety, tylko ja jeszcze sera żółtego bym dodał, pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,coś dla mnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pora to ja nie dodawałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !