Sposób przygotowania

Fenkuł drobno kroimy. Pomarańczę dzielimy na niewielkie kawałki. Łączymy i posypujemy siekanymi orzechami laskowymi. Majonez mieszamy z sokiem pomarańczowym, doprawiamy i polewamy surówkę. Całość odstawiamy do lodówki na 45 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    takiej jeszcze nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo ciekawa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !