Sposób przygotowania

Grzyby moczymy w wodzie całą noc. Do bulionu dodajemy wymoczone grzyby, liść oraz ziele Prymat i gotujemy ok. 10 min. Następnie dodajemy pokrojone ziemniaki i kaszę i gotujemy kolejne 30 min. Przed podaniem w miarę potrzeby dodajemy kilka kropel Kucharka w płynie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    krupnik lubię w zimie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !