Sposób przygotowania

Korzenie chrzanu obrać i utrzeć na tarce do ziemniaków. Jabłka obrać i utrzeć podobnie jak chrzan, skrapiając często sokiem z cytryny. Wymieszać jabłka z chrzanem, doprawić do smaku cukrem, przełożyć do słoja i pozostawić w chłodnym miejscu. Należy zużyć w ciągu tygodnia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    domowy chrzanik ... pychota !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !