Sposób przygotowania

Do ubeczka wbijamy jajka , mąkę , proszek , solimy i dobrze wymieszać małą łyżeczką , wylać na patelnię i smażyć na jednej i drugiej stronie . grzybek powinien ładnie się zawinąć , na koniec można posypać dżemem lub cukrem.

Komentarze

  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Z tego co pamiętam jadłam go jak byłam mała...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a u mnie grzybkiem nazywano coś innego, ale zdradzę Wam dopiero w najbliższych dniach, też to jadłam ostatnio w dzieciństwie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    podobne jak omlet.pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś ala omlet,ale smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    czemu taka nazwa?:0
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !