Sposób przygotowania

Czerwoną kapustę poszatkować, jabłka zatrzeć na tartce o grubych oczkach, cebulę pokroić w kostkę zaś pieczarki w plasterki. Udziec z indyka podzielić na kawałki następnie chwilkę go podsmażyć przełożyć do garnuszka zalać np. dowolnym bulionem lub wodą i gotować wraz z warzywami do miękkości. na końcu w razie potrzeby doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    indyk ma troszkę specyficzny smak ale go uwielbiam :) przepis zdecydowanie do wypróbowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    musze spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !