Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona panga

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z pangi 3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
jajko do panierowania
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: smażona panga

filety kroimy w kawałki,posypujemy przyprawą i odstawiamy na chwilę.Poczym obtaczamy w jajku i bułce i smażymy z obu stron na małym ogniu na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 16.10.2010 08:15
uwielbiam tę rybkę
Jolanta40 10.10.2010 01:08
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak