Sposób przygotowania

10 dag piersi indyczej pokrój w cienkie paski, oprósz łagodną czerwoną papryką i podsmaż na łyżeczce oleju razem z ząbkiem czosnku i mała cebulką. Do tego 2 łyżki brązowego ryżu i 10dag ugotowanego zielonego groszku. Zjedz z 2 łyżkami jogurtu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajny przepis
  • 6
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dobre
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    przepyszne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !