Sposób przygotowania

Podwójną pierś z kurczaka dzielimy na dwie części, smażymy mięso na średnim ogniu z obu stron aż nabierze złotego koloru. Zdejmujemy z patelni. Na patelnie wlewamy sos Teriyaki doprowadzamy do wrzenia. Wkładamy mięso i dusimy przez 15 minut co jakiś czas odwracając. Na 3 minuty przed końcem smażenia dodajemy cebulkę pokrojoną ukośnie na siedmio-centymetrowe kawałki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    też mam problem z tym sosem, ale kurczak dobry, jadłem w subwayu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    genialny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !