Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydza smażona

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól

Przepis i sposób przygotowania na: rydza smażona

Rydze myjemy , osuszamy, kładziemy na blasze jeśli mamy piec kaflowy, jeśli nie to kładziemy na patelni i smażymy na wolniutkim ogniu.Na koniec oprószamy solą.Rydze smażone na blachach nie tylko dają piękny aromat ale też są pyszne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 22.11.2012 10:00
uwielbiam rybki;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak