Sposób przygotowania

Mięso mielone wyrabiamy z starta marchewka ,jajkiem ,bułka tartą ,doprawiamy do smaku .Wilgotnymi rekami kształtujemy podłużne kotlety obtaczamy lekko w bułce tartej i smażymy w głębokim oleju do zrumienienia,Pomysł na rozpuszczamy wg przepisu na opakowaniu w jednym garnku .Frykadelki przekładamy do niego za pomocą łyżki cedzakowej .Dusimy razem około 30 minut na małym ogniu od czasu do czasu mieszając.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Smakowite danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają apetycznie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetny przepis i apetyczne zdjęcia :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super1
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajniutkie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !