Sposób przygotowania

Mięso mielone wyrabiamy na jednolitą masę z przyprawą Prymat. paprykami, gomasio i oregano. Następnie z mięsa formujemy kuleczki wielkości jaja przepiórczego. Bulion zagotowujemy z liściem laurowym i zielem angielskim. Do gotującego się bulionu wkładamy mięsne kulki i gotujemy ok 15 min na małym ogniu. Można podawać z ziemniakami i sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Fajny pomysł, naprawdę :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię pikantne dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    takie kulki do sosu to super sprawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ale pyszne! Mniam...
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !