Sposób przygotowania

Kapustę kiszona odcisnąć. Dodać starta na grubych oczkach marchewkę, cebule ;okrojona w kosteczkę. Dodać olej, cukier, pieprz i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam taka
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też często robię
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do ryby bardzo smaczna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna i szybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna i szybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna i szybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna i szybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealna do smażonej rybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !