Sposób przygotowania

Zagotować wodę z kostkami rosołowymi. Wkroić marchewkę pokrojoną w plasterki, wsypać zacierkę i pogotować 10 minut. Doprawić Kucharkiem, pieprzem i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajny pomysl
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna zupa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    oooo jak ja dawno taki jadłam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !