Sposób przygotowania

Śmietanę podgrzać z czekoladą do rozpuszczenia,nie dopuścić do gotowania.Dobrze ostudzić.
Wsypać śnieżkę i ubić.Dodać wiórki i wszystko dokładnie wymieszać.
Doskonała na biszkopt.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    O, jakie proste i jakie fajne i już wiem co dziś dodam do mojego ciasta, dzięki:)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    no ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    doskonale pasuje na biszkopt ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !