Sposób przygotowania

Do rozgrzanego woka z niewielką ilością oliwy z oliwek dodajemy kolejno: pokrojoną w paseczki paprykę , cukinie skrojoną w półplasterki, paluszki krabowe pokrojone w dość duże kawałki, a na samym końcu wcześniej ugotowany makaron ryżowy.

( makaron wrzucam do gotującej osolonej wody na jakieś 4-5 min , potem wyłączam gaz i czekam aż pięknie napęcznieje ) jest długi więc po odcedzeniu przecinam go na sitku nożyczkami :)

Danie smażymy jakieś 20 min do uzyskania średniej miękkości warzyw, mieszając od czasu do czasu. Doprawiamy do smaku i polewamy niewielką ilością sosu sojowego.

Danie zdrowe i sycące :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    EDYTKA

    NIEKTÓRYM CIĘŻKO SIĘ PRZEKONAĆ A PRZECIEŻ SKŁAD TAKICH PALUSZKÓW TO PRZEDEWSZYSTKIM MIĘSO BIAŁEJ RYBY
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    wspaniałe dietetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !