Sposób przygotowania

Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na grubych oczkach. Zasypać cukrem, dodać cynamon i smażyć na wolnym ogniu aż jabłka będą szkliste. Można nimi przekładać różnego rodzaju ciasta.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne do szarlotki!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jak je smażę to czuję święta!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jak je smażę to czuję święta!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jak je smażę to czuję święta!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jak je smażę to czuję święta!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !