Sposób przygotowania

PO OCZYSZCZENIU GRZYBÓW GOTOWAĆ OKOŁO 5 MINUT.UGOTOWANE GRZYBY OSUSZYĆ Z WODY.NA ROZGRZANE MASŁO RZUCIĆ OSUSZONE GRZYBY ,PODSMAŻYĆ OK 2 MINUT DODAJĄC CEBULE POKROJONA W KOSTKĘ,POSIEKANE;KOPER,SZCZYPIOR,NATKĘ Z PIETRUSZKI.NASTĘPNIE DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM ,ROZKRUSZYĆ KOSTKĘ GRZYBOWĄ KUCHAREK.PO DUSZENIU WSZYSTKICH SKŁADNIKÓW DODAĆ PÓŁ POJEMNIKA ŚMIETANY 18,PO ROZPROWADZENIU ŚMIETANY TRZYMAĆ NA OGNIU OKOŁO 1 MIN. MOŻNA PODAWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW NP;PIECZYWO,MAKARON,ZIEMNIAKI,RYŻ ,KASZA.
ŻYCZĘ SMACZNEGO!!!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !