Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycelki drobiowe

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso drobiowe mielone 50 dkg.
cebula 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyzki
olej do smażenia 100 ml.
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyzki
jajko 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: sznycelki drobiowe

Mięso mielone wyłożyć do miseczki, dodać jajko, pokrojoną cebulę, zioła prowansalskie, przyprawę Kucharek i dokładnie wymieszać Formować małe sznycelki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 29.08.2013 07:44
bardzo delikatne
mamusia1 16.12.2012 11:51
delikatne i smaczne
mamusia1 16.12.2012 11:51
delikatne i smaczne
mamusia1 16.12.2012 11:51
delikatne i smaczne
mamusia1 16.12.2012 11:51
delikatne i smaczne
Joanna108
Joanna108 18.12.2011 15:23
mniam
eli_555 14.05.2011 23:13
pychota
mamusia1 19.10.2010 16:40
delikatne i smaczne!
Justyna223 10.10.2010 20:22
pyszne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak