Sposób przygotowania

Mięso mielone wyłożyć do miseczki, dodać jajko, pokrojoną cebulę, zioła prowansalskie, przyprawę Kucharek i dokładnie wymieszać Formować małe sznycelki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszne jedzonko
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo delikatne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !