Sposób przygotowania

Czosnek starty na prasce mieszamy z przyprawami i niewielką ilością oliwy z oliwek . Taką marynatą nacieramy uprzednio przygotowaną porcję schabu i odkładamy na jakieś 2-3 godz, żeby się przegryzło.

Następnie nagrzewamy piekarnik do temp. 200`C i wkładamy schab z rękawie do zapikania.

Schab powinien się piec ok godz. Pieczony w rękawie nie robi się suchy .
Po upieczeniu wyciągamy z rękawa ,a po wystudzeniu można go oddzielić od kości i porcjować.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm rewelacyjny..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !