Sposób przygotowania

Porcję rosołową oczyścić i włożyć do garnka. Zalać wodą i zagotować. Wylać wodę, przepłukać mięso i jeszcze raz zalać wodą i zagotować Dodać Kucharka i pieprz. Gorący nalać do szklanek i posypać pietruszką.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    nieźle rozgrzewa!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    oj wypiłoby się;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super na kaca
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super na kaca
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super na kaca
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super na kaca

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !