Sposób przygotowania

Pangę osuszyć papierowym ręcznikiem, natrzeć przyprawą do ryb i pozostawić na godzinkę. Następnie skropić sokiem z cytryny i maczać w jajku i obtoczyć w słoneczniku. Smażymy długo na małym ogniu.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubie słonecznik a panga wyśmienicie z nim smakuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekwe,na pwno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Na pewno fajnie smakuje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    oo ciekawe, w słoneczniku:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ryba dobra w słoneczniku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !