Sposób przygotowania

Pstrąga dobrze umyć ,osuszyć, solimy na zewnątrz i wewnątrz. Rybę obtoczyć w mące, zanurzyć w jajku , posypać płatkami migdałowymi i na koniec bułka tarta. Usmażyć długo i na małym ogniu.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Przed podaniem najlepiej polać stopionym masełkiem.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ale super,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi nieżle
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    musi być pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam, jakiś czas temu robiłem podobnie;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !