Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z migdałami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg
płatki migdałowe 1 łyżka
sól
mąka łyżka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z migdałami

Pstrąga dobrze umyć ,osuszyć, solimy na zewnątrz i wewnątrz. Rybę obtoczyć w mące, zanurzyć w jajku , posypać płatkami migdałowymi i na koniec bułka tarta. Usmażyć długo i na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 10.11.2012 08:33
uwielbiam, jakiś czas temu robiłem podobnie;]
tomek18 24.09.2012 09:41
musi być pyszny
babcia
babcia 07.09.2012 19:34
brzmi nieżle
Wojt@s
Wojt@s 18.10.2011 09:14
ciekawe
Kate131 10.10.2010 10:00
super
alaaa 09.10.2010 21:12
ale super,pycha
Margo1 09.10.2010 16:08
Przed podaniem najlepiej polać stopionym masełkiem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak