Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 3
siekany koperek 2 łyżki
ogórek konserwowy 2
papryka konserwowa
sól, pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z tuńczyka

jajka ugotować. Jajka, tuńczyk( bez zalewy), ogórek zmielić blenderem.doprawic do saku, dodać majonez i wymieszać. Na koniec dodać posiekany koperek i pokrojoną w kostkę paprykę.Wymieszac . Gotowa pasta do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 10.11.2012 08:34
mmm bardzo lubię tuńczyka;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak