Sposób przygotowania

Mięso lekko rozbij. pieczarki pokrój w plasterki, szpinak przelej wrzątkiem i posiekaj. Połowę pieczarek wymieszaj ze szpinakiem, podduś na maśle, przypraw, rozsmaruj na mięsie i zwiń je. Obsmaż na oleju ze wszystkich stron. piecz godzinę w temp 180 st C. Podawaj z ziemniakami z wody, duszonymi pieczarkami, marchewką i groszkiem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    hmmm....ciekawy sposób na szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !