Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń ze szpinakiem

5.0
(49)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 4 garście
pieczarki 300 g
marchewka
ziemniaki
zielony groszek
masło
olej
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń ze szpinakiem

Mięso lekko rozbij. pieczarki pokrój w plasterki, szpinak przelej wrzątkiem i posiekaj. Połowę pieczarek wymieszaj ze szpinakiem, podduś na maśle, przypraw, rozsmaruj na mięsie i zwiń je. Obsmaż na oleju ze wszystkich stron. piecz godzinę w temp 180 st C. Podawaj z ziemniakami z wody, duszonymi pieczarkami, marchewką i groszkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 20.07.2012 22:03
pycha
ewaa 01.07.2011 21:40
super
iwona332 20.04.2011 11:59
super
magical66 11.10.2010 10:44
hmmm....ciekawy sposób na szpinak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak