Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
biała fasolka z puszki 1 puszka
pomidory 4 sztuki
cebula po 1 główce
sałata po 1 główce

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i fasolką

Pomidory pokroić na ósemki. Tuńczyka i fasolkę osączyć z zalewy. Cebulę pokroić w krążki a sałatę porwać na małe kawałki. Cztery łyżki oleju wymieszać z sokiem z cytryny, przyprawić solą, pieprzem i tymiankiem. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, polać sosem i wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 12.12.2012 13:07
podoba mi się;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak