Sposób przygotowania

pieczarki umyć , zetrzeć na grubym tarku, cebulę pokroić w kostkę, rozpuścić margarynę, na niej podsmażyć cebulkę dodać pieczarki i dusić do wyparowania wody, przyprawić do smaku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko taki farsz pieczarkowy robić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Przydatny dla poczatkujacyh kucharek. Mozna go zastosowac do wielu dan.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo lubie takie farsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    robię podobny
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pyszne i szybkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !