Sposób przygotowania

Umyć i pokroić pora. Ziemniaki obrać, umyć, pokroić. Pora i ziemniaki zalać gorącym rosołem, gotować ok. 20 minut. Pozostawić zupę do ostudzenia, a następnie przetrzeć przez sito. Podgrzać, śmietanę rozrobić w kubku, dolać nieco wywaru, wymieszać i wlać do zupy. Posolić, popieprzyć i podać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Zrobię jutro na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !