Sposób przygotowania

Dorsza myjemy, kroimy i oprószamy mąką. Smażymy na oleju na złoty kolor. Cebulę kroimy w drobną kostkę i smażymy na oleju. Jabłko obieramy6, ścieramy na tarce o dużych oczkach i mieszamy z cebulą i sokiem pomidorowym. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Rybę układamy w naczyniu, zalewamy sokiem i posypujemy startym serem. Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180 oC Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna rybka z pięknego miasta
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a miałam ja mieć tylko zapowiadają sztorm i z wyjazdu nici...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !